Service Reparatii Aer-Conditionat Deva

Service aer conditionat Deva

Service Reparatii Aer-Conditionat Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service aer conditionat Deva - Service Reparatii Deva.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Deva
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Deva

Proiectarea riguroasa a unui sistem solar simplu sau complex este cheia eficientei acelui sistem, fie ca vorbim de o casa particulara fie ca se proiecteaza un intreg cartier de blocuri.

Amintim cateva dintre elementele care se iau in calcul la dimensionarea corecta a unui sistem solar:

- localizarea teritoriala;

- suprafata dorita a se incalzi

- numarul de persoane

- sursa principala de caldura, puterea in kw

- tipul de incalzire

- orientarea acoperisului si inclinatia lui

- modelul panoului solar si caracteristicile tehnice garantate de producator

... si pana la circa 25 de elemente specifice fiecarui beneficiar in parte.

De ce energie solara?

Pentru ca este disponibila in cantitati imense, este inepuizabila (cel putin pentru cateva miliarde de ani) si este ecologica. Captarea energiei solare nu este poluanta si nu are efecte nocive asupra atmosferei, iar in conditiile in care degradarea Terrei atinge un nivel din ce in ce mai ridicat, aceasta problema incepe sa fie luata in seama de tot mai multi oameni.

Si acest lucru se vede. In cazul producerii de energie electrica prin intermediul panourilor fotovoltaice, procentul energiei solare din totalul energiei produse pe glob a crescut de la 0,04% in 2004 la peste 0.3% si se estimeaza ca va depasi 0,4% pana la finalul lui 2010. In continuare este un procent minuscul, dar este de apreciat faptul ca omenirii a inceput sa ii pese. Iar pe masura ce tehnologia se va dezvolta, energia solara va fi utlizata din ce in ce mai mult.

Galerie foto