Service Reparatii Aer-Conditionat Craiova

Reparatii Aer Conditionat Craiova

Service Reparatii Aer-Conditionat Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Aer Conditionat Craiova - Service Reparatii Craiova.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Craiova
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Craiova

Prin contracte directe cu importatorii , firma noastra ofera montajul , garantia si postgarantia aparatelor de aer conditionat comercializate prin magazinele Metro , Praktiker , Real , Altex , Rombiz , etc .

VERIFICARI INSTALATII FRIGORIFICE - schimbarea filtrelor, a uleiului, completarea cu agent frigorific, curatirea generala a instalatiei.

 

Inspectii tehnice periodice ale aparatului de aer conditionat – se efectueaza la cerere sau conform programarilor o data la sase luni sau anual. Contactati-ne pentru a beneficia de inspectia tehnica a aparatului dumneavoastra.

 

Igienizarea aparatului de aer conditionat – poate fi efectuata in timpul serviciului de intretinere generala a aparatului de aer conditionat sau poate fi executata la cerere. De ce este nevoie ca aparatul dumneavoastra sa fie igienizat? Deoarece principala sursa de infectii si alergii poate fi aerul pe care il respirati. Aparatele de aer conditionat sunt prevazute cu filtre pentru a purifica aerul care este mai apoi distribuit in incaperi. Aceste filtre se uzeaza in timp si se blocheaza cu praf devenind ineficiente. De aceea, este nevoie ca acestea sa fie curatate si inlocuite periodic astfel incat sa nu va pune in pericol sanatatea.

 

Reparatii aparate aer conditionat orice marca si model – deoarece ne perfectionam continuu si avem cei mai buni specialisti in aer conditionat putem remedia orice defectiune a aparatului dumneavoastra de aer conditionat indiferent de marca sau model. Pentru a putea preveni agravarea situatiei si pentru a va putea furniza servicii rapide, va recomandam sa ne contactati cat mai repede dupa sesizarea unei probleme sau imediat ce constatati ca aveti nevoie de ajutorul nostru.

 

Consultanta si suport de specialitate – departamentul nostru de service este format doar din specialisti. Astfel, veti obtine toate informatiile de care aveti nevoie despre aparatul de aer conditionat pe care doriti sa il achizitionati, despre posibila defectiune a aparatului dumneavoastra de aer conditionat. Consideram ca un client bine informat este un client multumit de alegerea lui.

Preturi foarte avantajoase 

AER CONDITIONAT - Montaj, service, mentenanta, relocare aparate. 
Verificari si reumpleri cu freon pentru instalatiile de aer conditionat auto, utilaje, camioane frigorifice, etc.
Vitrine frigorifice pentru magazine cu usi culisante. Productie proprie. Frig industrial. Depozite frigorifice, abatoare. Preturi mici.

Galerie foto