Service Reparatii Aer-Conditionat Craiova

FROID SERV SRL

Service Reparatii Aer-Conditionat Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre FROID SERV SRL - Service Reparatii Craiova.


Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Craiova

FROID SERV SRL
Service - Reparatii - Aer Conditionat | Frigidere | Masini de Spalat | Electrocasnice
0760.714.230 / 0762.538.039

igienizare aer conditionat craiovaFROID SERV SRL va sta la dispozitie pentru lucrari de montaj aer conditionat in judetul Ialomita si in imprejurimi, inspectii periodice, intretinere, igienizari si reparatii pentru instalatiile de aer conditionat.

Echipa specializata pe reparatii pentru aparatele de aer condtitionat este formata din cei mai buni tehnicieni cu o vasta experienta in domeniul sistemelor de climatizare, dumneavoastra beneficiind de solutii rapide, eficiente si complete.

Tehnologia isi pune amprenta si in domeniul climatizarii, dar apeland la serviciile noastre, aveti garantia ca va oferim cel mai profesionist service.

montaj aer conditionat craiovaDe ce este nevoie ca aparatul dumneavoastra sa fie igienizat? Deoarece principala sursa de infectii si alergii poate fi aerul pe care il respirati. Aparatele de aer conditionat sunt prevazute cu filtre pentru a purifica aerul care este mai apoi distribuit in incaperi. Aceste filtre se uzeaza in timp si se blocheaza cu praf devenind ineficiente. De aceea, este nevoie ca acestea sa fie curatate si inlocuite periodic astfel incat sa nu va pune in pericol sanatatea.

Indiferent de marca sau modelul de aparat de aer conditionat pe care il aveti, inaintea sezonului cald este bine sa faceti o revizie generala pentru a evita surprizele neplacute. Verificarea periodica a aparatului de aer conditionat este o operatiune de intretinere si presupune remedierea defectiunilor constate astfel incit sa se preintimpine aparitia unor posibile defectiuni in functionarea aparatului de aer conditionat.

curatare aer conditionat craiovaDiminuarea capacitatii de racire mai poate fi cauzata de o scadere a cantitatii de freon din instalatie sau a transferului de aer interior sau exterior prin care se face schimbul de caldura care duce la o functionare defectoasa cu un consum mai mare de energie, uzura prematura a compresorului si eficienta scazuta. Pentru a repara aceasta problema echipa noastra va verifica presiunile de lucru ale freonului cu o aparatura moderna, vor completa cu freon iar daca este cazul vor fi curatate turbina, filtrele de aer si schimbatoarele de caldura.

Indiferent care este situatia cu care te confrunti in domeniul instalatiilor cu aer conditionat, iti stam cu placere la dispozitie pentru solicitari pe raza orasului Craiova si in imprejurimi. 

Produse si Servicii

 

Reparatii  Masini de spalat si Frigider

Reparatii climatizari industriale

Reparatii Masini de Spalat

Reparatii Frigidere

reparatii vanzari masini de spalat frigidere craiova

Reparatii Electrocasnice

masini de spalat second handProduse - Vanzari

  • masini de spalat modificate la butoi second hand
  • combine frigorifice second hand
  • congelatoare second hand
  • lazi frigorifice second hand

 

Galerie foto