Service Reparatii Aer-Conditionat Cluj-Napoca

Service aer conditionat Cluj Napoca

Service Reparatii Aer-Conditionat Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service aer conditionat Cluj Napoca - Service Reparatii Cluj-Napoca.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Cluj-Napoca
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Cluj-Napoca

ClimaFix
Vanzare - Service - Montaj - Igienizare Aer Conditionat Cluj-Napoca
0749.755.314

Service - Montaj - Igienizare Aer Conditionat Cluj-NapocaSpecialistii Climafix iti ofera consultanta gratuita in ceea ce priveste alegerea sistemului de aer conditionat precum si pozitionarea optima pentru un randament si un confort maxim.

Pentru noi cel mai important aspect e satisfactia clientului,atat in ceea ce priveste pretul aparatului de aer conditionat cat si montarea acestuia.Ca urmare promitem sa urmarim indeaproape concurenta pentru a-ti putea oferi cel mai bun pret de pe piata si pentru a avea mereu oferte accesibile pentru tine.

Stim ca pentru tine conteaza calitatea instalatiei aparatului de aer conditionat de aceea iti garantam acest lucru folosind cele mai bune materiale si unelte profesionale, avand totodata grija si de estetica instalatiei astfel incat,la final,sa te poti bucura de toate beneficiile aparatului de aer conditionat intr-o ambianta placuta si relaxanta!

Dupa efectuarea montajului,echipa de instalare are obligatia de a face proba de buna functionare si de a va explica modul de finctionare al aparatului de aer conditionat si al telecomenzii acestuia.

Toate aparatele de aer conditionat comercializate de Climafix,precum si montajele efectuate de catre noi au un termen de garantie pe perioada caruia asiguram service-ul acestora,iar costurile de intretinere vor fi mult mai mici.

Interventiile de service asupra aparatului de aer conditionat din biroul sau locuinta dumneavoastra trebuie realizate pe cat posibil, inainte ca functionarea acestuia sa devina defectuoasa.

  Avantajele curatarii aparatului de aer conditionat sunt:

 • eliminarea riscurilor aparitiei bolilor cauzate de bacteriile si ciupercile formate in interiorul aparatelor de aer conditionat
 • eliminarea disconfortului produs de mirosul neplacut
 • prelungirea vietii ventilatorului (un evaporator murdar va solicita mai mult ventilatorul, fapt care va conduce la o durata de viata mai mica a acestuia)

Produse si Servicii

 • Montaj aer conditionat
 • Intretinere aer conditionat
 • Verificare curatare igienizare aer conditionat
 • Incarcare freon aparate aer conditionat

Consultanta gratuita - oferim consultanta gratuita in alegerea si montarea apartului de aer conditionat pentru a va asigura de calitatea produselor si serviciilor la cel mai avantajos pret!

Vanzare - sisteme de climatizare si ventilatii de la cei mai buni producatori de pe piata si la cele mai bune preturi avand mereu oferte pentu bugetul dumneavoastra!

Instalatii de climatizare - realizam orice tip de instalatii de climatizare:

 • instalatii rezidentiale
 • comerciale
 • semiindustriale
 • sisteme VRF/VRV Cel mai important lucru pentru noi e confortul si satisfacerea clientiilor nostrii de aceea in toate lucrarile noastre avem grija cerintele si dorintele dumneavoastra si nu in ultimul rand de estetica instalatiei.

Intretinere - aparate aer conditionat. Din punct de vedere financiar,s-a dovedit ca este mult mai avantajoasa intretinerea corespunzatoare a aparatelor de aer conditionat,comparativ cu repartiile eventualelor defectiuni aparute in urma neintretinerii corespunzatoare a aparatelor. Pentru prevenirea problemelorr noi recomandam verificarea periodica a aparatelor si interventia prompta in cazul eventualelor nereguli sesizate. Verificarea si curatarea se fac pe loc,oferind o viabilitatea mai mare a aparatului de aer condionat,o mai buna functionalitate si un aspect mai placut.

Preinstalatii - sisteme de climatizare-instalatiile ce sunt atat de inestetice nu vor mai aparea pe fatada cladirii.

Demontaj-modificare - unitate interna sau externa a sistemelor de climatizare pri operatiuni rapide ce nu implica pierderea freonului.

Galerie foto