Service Reparatii Aer-Conditionat Caracal

LIDOMAR SRL

Service Reparatii Aer-Conditionat Caracal reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre LIDOMAR SRL - Service Reparatii Caracal.


Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Caracal

LIDOMAR SRL
Montaj - Intretinere - Igienizare Aer Conditionat
Caracal - Rosiorii de Vede - Alexandria
0742-520-816

Va stam la dispozitie pentru lucrari de montaj aer conditionat in Caracal si Teleorman, incarcare cu freon, intretinere, igienizari si alte reparatii pentru aparatele de aer conditionat. Firma noastra instaleaza orice tip de sistem de climatizare si ventilatie indiferent de complexitatea acestuia. 

montaj igienizare aer conditionat rosiori de vede caracalCele mai comune si simple aparate de aer conditionat sunt folosite pentru climatizarea individuala de confort, care au functie de racire simpla sau dubla pe timp de vara si de incalzire pe timp de iarna si trateaza aerul recirculat din incinta climatizata.

Motivele pentru care aparatul de aer conditionat nu functioneaza in mod corespunzator pot fi: filtrele de aer murdare, montaj gresit, racirea completa sau incalzirea nu mai functioneaza ca la inceput datorita uzurii, lipsa freon etc. Din partea interioara a aerului conditionat va curge apa, apare un miros neplacut si /sau condens? Pentru toate aceste probleme apelati cu incredere la LIDOMAR SRL.

La montajul aerului se recomanda sa se respecte instructiunile si schemele de montaj date de catre producator din manualul de instalare al aparatului, in functie de geometria partilor componente ale aparatului, amplasarea racordurilor, schema electrica de alimentare si de legatura intre unitatea interioara si unitatea exterioara.

montaj unitate exterioare aer conditionat caracal

Pentru asigurarea traseului de teava care leaga unitatea interioara cu cea exterioara, este necesara indoirea tevilor in anumite portiuni ale traseului.

Unitatea exterioara a aerului conditionat este proiectata si construita in asa fel incat sa fie rezistenta la intemperii, totusi, ideal ar fi ca aceasta sa fie montata la umbra deoarece expunerea directa la soare afecteaza performanta de racire a aparatului.

montaj aer conditionat caracal

Unitatea interioara a aerului conditionat se recomanda a fi instalata la 2 m inaltime de podea asigurarea celei mai bune performante. Curentul de aer conditionat nu trebuie obstructionat de obstacole.

 

Galerie foto