Service Reparatii Aer-Conditionat Campulung

COLD RAVEL SRL

Service Reparatii Aer-Conditionat Campulung reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre COLD RAVEL SRL - Service Reparatii Campulung.


Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Campulung

Service Reparatii Aer Conditionat Campulung Arges

  Service Cold va sta la dispozitie pentru lucrari de montaj aer conditionat in Campulung si in imprejurimi, inspectii periodice, intretinere, igienizari si reparatii pentru instalatiile de aer conditionat.

  Echipa specializata pe reparatii pentru aparatele de aer condtitionat este formata din cei mai buni tehnicieni cu o vasta experienta in domeniul sistemelor de climatizare, dumneavoastra beneficiind de solutii rapide, eficiente si complete.

  De asemenea, Service Cold verifica, repara si incarca cu freon sistemele de climatizare sau aer conditionat pentru cela mai cunoscute marci de autoturisme, auto utilitare sau vehicule cargo frigorifice. Experienta indelungata precum si numarul mare de lucrari realizate ne recomanda drept o alegere excelenta.

  Indiferent care este situatia cu care te confrunti in domeniul instalatiilor cu aer conditionat, iti stam cu placere la dispozitie pentru solicitari pe raza orasului Campulung si in imprejurimi.

Service Reparatii Aer Conditionat Campulung ArgesMontaj aer conditionat Arges

Sistemele de tipul multi split sunt alcatuite din doua sau mai multe unitati de interior si o singura unitate de exterior si reprezinta alegeri potrivite pentru persoanele care vor sa isi raceasca mai multe incaperi printr-un singur sistem si sa faca astfel o economie de spatiu, dar din pacate de cele mai multe ori nu veti face si o economie de bani. Cumpararea sistemelor multi split este de multe ori mai costisitoare decat cumpararea unuia sau mai multor sisteme de tipul split.

In functie de suprafata pe care vreti sa o climatizati, sistemele de aer conditionat se impart in mai multe tipuri tinand cont si de capacitatea lor. Capacitatea acestor sisteme de aer conditionat se masoara in BTU pe ora si cu cat este mai mare aceasta valoare cu atat este mai puternic sistemul de aer conditionat. O camera mica este posibil sa aiba nevoie doar de 5000 BTU/ora pe cand o sala mare poate sa aiba nevoie de un sistem de 18000 BTU pe ora.

O atentie sporita trebuie sa acordati totusi modalitatii de montare a aerului conditionat deoarece daca nu se vor respecta anumite principii si conditii de montaj aer conditionat, este posibil ca aparatul de aer conditionat sa nu ofere randament si chiar sa se defecteze. Acesta fiind unul dintre punctele de vedere care ne diferentiaza fata de montatori de aer conditionat care nu au constiinte atestate si monteaza dupa indicatiile telefonice/verbale punand la lumina diferenta dintre costurile de montaj de pe piata.

Pretul unui montaj aer conditionat poate varia in functie de:

 • tip: monosplit, dublusplit, multisplit, duct, caseta, pompa caldura, ventiloconvectoare;
 • capacitate: 9/12000btu, 18/24000btu si asa mai departe;
 • aparatul achizitionat daca detine sau nu kit-ul de instalare ( traseul frigorific – colacul de tevi);
 • nu doriti un montaj standard si aveti nevoie de mai multe perforari pentru a patrunde traseu frigorific;
 • kit-ul de instalare standard de 3 metri liniari;
 • pozitionarea unitati interioare/exterioare mai sus de 2,5 m.

Pentru a va oferi costul final al unui montaj dupa preferintele dumneavoastra, ne puteti contacta telefonic - 0744.592.130 / 0752.097.181

Produse si Servicii

Cold Ravel va ofera urmatoarele servicii:Service Reparatii Aer Conditionat Campulung Arges

 • Interventii si remedieri ale sistemelor de climatizare in max 24h
 • Evitarea chletuielilor suplimetare cu reparatiile aparatelor de aer conditionat
 • Asistenta tehnica imediata in caz de nevoie
 • Verificari periodice ale bunei functionari a aparatelor de aer conditionat
 • Constatarea din timp a defectiunilor si remediarea acestora
 • Identificarea si remedierea defectiunilor
 • Curatarea unitatii exterioare si a filtrelor la interior
 • Curatarea evaporatorului, condensatorului si tavii de condens
 • Verificarea legaturilor electrice

Service aer conditionat Arges

Interventiile de service asupra aparatului de aer conditionat din biroul sau locuinta dumneavoastra trebuie realizate pe cat posibil, inainte ca functionarea acestuia sa devina defectuoasa.

Apelati la servicii de mentenanta (intretinere) ale unui service specializat si veti beneficia de costuri mult reduse fata de cele de reparatie!

Perioada de functionare (durata de viata) a aparatului dumneavoastra de aer conditionat poate fi extinsa considerabil daca acesta beneficiaza de mentenanta si inspectii tehnice periodice, lunare sau trimestriale.

Cold Ravel va ofera service complet, rapid, eficient si profesionist pentru orice model de aparat de aer conditionat indiferent de marca sau provenienta:

 1. Montaj
 2. Mentenanta (intretinere)
 3. Igienizare
 4. Inspectii tehnice periodice
 5. Reparatii

Contactati-ne chiar astazi pentru orice problema legata de sistemul dumneavoastra de climatizare sau pentru achizitionarea unui apart nou de aer conditionat.

Vom raspunde prompt si cu profesionalism tuturor solicitarilor!

Program
Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
Sambata: 08:00 - 13:00

Galerie foto