Service Reparatii Aer-Conditionat Calarasi

Service aer conditionat Calarasi

Service Reparatii Aer-Conditionat Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service aer conditionat Calarasi - Service Reparatii Calarasi.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Calarasi
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Calarasi

Societatea Comerciala ELINSTAL este societate cu raspundere limitata infiintata in anul 2003 avand capital privat romanesc 100%.

  • Obiect de activitate

Obiectul de activitate principal al societatii il constituie comercializarea unei game deosebit de variate de echipamente, utilaje, accesorii, piese de schimb pentru instalatii de incalzire, sanitare si climatizare cu o larga gama de servicii referitoare la acestea, adica consultanta, service, montaj.

Pentru a putea oferi clientilor nostri o gama completa de servicii, in conformitate cu cerintele si legislatia in vigoare, din iunie 2007 societatea noastra detine autorizatii ISCIR PTA 1 pentru domeniile :

- montare/instalare;

- punere in functiune;

- service si reparare;

- verificare tehnica periodica in vederea autorizarii functionarii 

Numarul mare de echipamente pe care le-am vandut, montat si pus in functiune, cat si urmarirea comportamentului in timp al acestora, atat in perioada de garantie, cat si post garantie prin intermediul echipei noastre de service, ne fac sa avem deplina incredere in solutiile tehnice adoptate.

Echipamentele furnizate de noi sunt puse în functiune gratuit. 

  • Avantaje:

- interventia este efectuata de specialisti, tehnicieni si ingineri autorizati

- specialistii nostrii, sunt dotati cu echipamente profesionale de masura si control

- acces rapid la piese de schimb

- viteza de interventie si promptitudine în rezolvarea solicitarilor dumneavoastra

- oferta completa de servicii

  • Personalul de specialitate

Personalul propriu de montare / instalare este instruit continuu in vederea utilizarii tehnologiilor moderne, fiind dotat cu scule si echipamente de lucru performante care asigura utilizarea eficienta a timpului de executie.

Galerie foto