Service Reparatii Aer-Conditionat Braila

Valeriuclima Srl

Service Reparatii Aer-Conditionat Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Valeriuclima Srl - Service Reparatii Braila.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Braila
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Braila

PROFESIOANALISM SI CALITATE IN MONTAJUL SI REPARAREA APARATELOR DE AER CONDITIONAT SI IN TOATE ACTIVITATILE INTREPRINSE DE ACEASTA FIRMA.PRETURI FARA CONCURENTA, CALITATE EUROPEANA LA PRET ROMANESC. TOATE ACTIVITATILE DESFASURATE DE ACEASTA FIRMA SUNT EXECUTATE CU PROFESIONALISM PRIN CARE INCERCAM SA SATISFACEM TOATE CERINTELE CLIENTILOR .DE ASEMENEA EXECUTAM FABRICAREA SI MONTAREA CONDUCTELOR DIN FIBRA CLIMAVER PEBTRU CIRCULATIA AERULUI CONFORM PLANULUI SI CERINTELOR CLIENTULUI.

  Serviciul de curatare si igienizare a aparatelor de aer conditionat este un serviciu adresat clientilor din categoriile B1-B4 care au montate aparate de aer conditionat de uz casnic si care au in derulare un contract de servicii ASIGAZ.
  Serviciul consta intr-un ansamblu de operatiuni de curatare si igienizare a aparatelor de aer conditionat utilizand substante special destinate.
  Avantajele curatarii aparatului de aer conditionat sunt:

  • eliminarea riscurilor aparitiei bolilor cauzate de bacteriile si ciupercile formate in interiorul aparatelor de aer conditionat;
  • eliminarea disconfortului produs de mirosul neplacut;
  • prelungirea vietii ventilatorului (un evaporator murdar va solicita mai mult ventilatorul, fapt care va conduce la o durata de viata mai mica a acestuia).

 

Produse si Servicii

PROFESIONALISM SI CALITATE LA CELE MAI INALTE STANDARDE.REPARATII, MONTAJUL APARATELOR DE AER CONDITIONAT ATAT DE UZ CASNIC CAT SI INDUSTRIAL LE CELE MAI MICI PRETURI, INSTALAREA SI FABRICAREA CONDUCTELOR

 

Galerie foto