Service Reparatii Aer-Conditionat Bistrita

Servicii aer conditionat Bistrita

Service Reparatii Aer-Conditionat Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Servicii aer conditionat Bistrita - Service Reparatii Bistrita.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Bistrita
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Bistrita


Firma noastra este specializata in reparatii si service complet aparate de aer conditionat, indiferent de marca sau tip (split (de perete), caseta, duct sau de pardoseala).

Noi va putem ajuta! Avem tehnicieni foarte bine pregatiti in domeniile frigotehnic, electric, constructii-montaj, aeraulic. Acoperim cu succes orasul Bistrita si zonele din apropiere.

Un aparat de aer conditionat pentru acasa, birou, restaurant sau magazin trebuie intretinut periodic. Neglijarea lui poate duce de la mirosuri neplacute pana la a pune in pericol sanatatea persoanelor din incapere. 

Intretinerea unui aparat de aer conditionat trebuie facuta periodic si consta in verificarea presiunii agentului frigorific, etanseitatea traseului frigorific, functionarea compresorului, starea sistemului de prindere, vaporizatorului. 

Activitatea noastra se concentreaza asupra prevenirii si rezolvarii oricaror probleme care pot aparea in timpul utilizarii aparatului de aer conditionat. Prima etapa si cea mai importanta este montajul aparatului care trebuie realizat de profesionisti, dupa aceea dumneavoastra trebuie sa luati masuri de prevenire a defectiunilor. Cum? 

Apeland la o firma de service pentru igienizare si verificari periodice. 

Serviciile oferite de firma noastra sunt:

  • Montaj aparate de aer conditionat, indiferent de marca sau model;
  • Intretinerea aparatelor de climatizare, igienizari, incarcari cu freon, verificari tehnice;
  • Suport tehnic si consultanta de specialitate.

Datorita tehnicienilor nostri si a experientei din cadrul sistemelor de climatizare va putem garanta servicii de calitate, reparatii si igienizari pentru orice marca si model de aparat de aer conditionat.

Contactati-ne si un operator va prelua cererea dumneavoatra iar in cel mai scurt timp, o echipa de tehnicieni se va deplasa la dumneavoastra pentru solutionarea problemei. 

Echipele noastre se deplaseaza in cel mai scurt timp posibil in orice zona a orasului Bistrita si imprejurimi. 

Galerie foto