Service Reparatii Aer-Conditionat Alba Iulia

S.C. Diafan S.R.L.

Service Reparatii Aer-Conditionat Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Diafan S.R.L. - Service Reparatii Alba Iulia.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Aer-Conditionat Alba Iulia
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Alba Iulia

Firma noastra va ofera siguranta si confort. Sistemele si echipamentele noastre va protejeaza bunurile sau va fac viata mai usoara. Pentru toate aceste echipamente asiguram service pe durata garantiei, dar si post-garantie. De asemenea, putem asigura intretinerea periodica a sistemelor dumneavoastra, chiar daca au fost instalate de altcineva. Compania are capital integral privat romanesc, a fost infiintata in 1991 si desfasoara activitati in domeniul sistemelor de securitate din primavara anului 1996. De atunci, un numar mare de clienti, persoane juridice si fizice, au apelat la noi - multi dintre ei pentru toata gama de lucrari pe care le executam. Acest lucru reprezinta pentru noi confirmarea faptului ca reusim sa ne ridicam la nivelul exigentelor acestora. Am parcurs un drum ascendent, in prezent compania noastra fiind foarte apreciata, in judet si in zonele limitrofe.

Aparatele de aer conditionat realizeaza racirea sau incalzirea aerului, utilizand freoni. Exista mai multe tipuri de agent frigorific, in ultimul timp folosindu-se preponderent freonul ecologic (R407). In paralel cu racirea, aparatele de-umidifica aerul, in anumite limite. Sunt prevazute cu filtre ce asigura, intr-o anumita masura, purificarea aerului. Aceste filtre sunt usor de demontat si trebuie curatate periodic, pentru ca aparatul sa functioneze optim. 
Aparatele uzuale sunt formate dintr-o unitate de exterior si una sau mai multe unitati de interior. Unitatea interioara poate fi montata pe perete, pe tavan sau vertical, pe podea (modelul convertibil), incastrata in tavanul fals (caseta), sau poate arata ca un dulap (cabinet). Mult mai rar, se folosesc aparatele de fereastra sau cele portabile.  La imobilele de mari dimensiuni o solutie eleganta este cea cu tubulatura ingropata. Vizibile, la nivelul tavanului, sunt doar grilele de refulare sau de aspiratie a aerului. Conditia este sa existe spatiu suficient pentru a adaposti tubulatura.

Galerie foto