Service Reparatii Aer-Conditionat Alba Iulia

MATY SERV SRL

Service Reparatii Aer-Conditionat Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MATY SERV SRL - Service Reparatii Alba Iulia.


Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Alba Iulia

MATY SERV SRL
Service - Montaj - Igienizare Aer Conditionat Alba Iulia
0741.221.331 / 0258.835.407

 reparatii aer conditionat alba iuliaMATY SERV SRL va sta la dispozitie pentru lucrari de montaj aer conditionat in judetul Alba si in imprejurimi, inspectii periodice, intretinere, igienizari si reparatii pentru instalatiile de aer conditionat.

  Echipa specializata pe reparatii pentru aparatele de aer condtitionat este formata din cei mai buni tehnicieni cu o vasta experienta in domeniul sistemelor de climatizare, dumneavoastra beneficiind de solutii rapide, eficiente si complete.

  Indiferent care este situatia cu care te confrunti in domeniul instalatiilor cu aer conditionat, iti stam cu placere la dispozitie pentru solicitari pe raza orasului Alba Iulia si in imprejurimi. Maty Serv SRL va pune la dispozitie o echipa mare de tehnicieni frigotehnisti cu o vasta experienta in acest domeniu.  Toate lucrarile sunt realizate cu piese si accesorii de cea mai inalta calitate de la producatori renumiti la nivel international, folosind scule profesionale de ultima generatie.

reparatii aer conditionat alba iulia

  reparatii aer conditionat alba iuliaAparatele de aer conditionat realizeaza racirea sau incalzirea aerului, utilizand freoni. Exista mai multe tipuri de agent frigorific, in ultimul timp folosindu-se preponderent freonul ecologic (R407). In paralel cu racirea, aparatele de-umidifica aerul, in anumite limite. Sunt prevazute cu filtre ce asigura, intr-o anumita masura, purificarea aerului. Aceste filtre sunt usor de demontat si trebuie curatate periodic, pentru ca aparatul sa functioneze optim.

  Aparatele uzuale sunt formate dintr-o unitate de exterior si una sau mai multe unitati de interior. Unitatea interioara poate fi montata pe perete, pe tavan sau vertical, pe podea (modelul convertibil), incastrata in tavanul fals (caseta), sau poate arata ca un dulap (cabinet). Mult mai rar, se folosesc aparatele de fereastra sau cele portabile.  La imobilele de mari dimensiuni o solutie eleganta este cea cu tubulatura ingropata. Vizibile, la nivelul tavanului, sunt doar grilele de refulare sau de aspiratie a aerului. Conditia este sa existe spatiu suficient pentru a adaposti tubulatura.

  O atentie sporita trebuie sa acordati totusi modalitatii de montare a aerului conditionat deoarece daca nu se vor respecta anumite principii si conditii de montaj aer conditionat, este posibil ca aparatul de aer conditionat sa nu ofere randament si chiar sa se defecteze. Acesta fiind unul dintre punctele de vedere care ne diferentiaza fata de montatori de aer conditionat care nu au constiinte atestate si monteaza dupa indicatiile telefonice/verbale punand la lumina diferenta dintre costurile de montaj de pe piata.

 Contactati-ne chiar astazi pentru orice problema legata de sistemul dumneavoastra de climatizare sau pentru achizitionarea unui apart nou de aer conditionat.

Produse si Servicii

Service aer conditionatreparatii aer conditionat alba iulia

  • Montaj aer conditionat
  • Intretinere aer conditionat
  • Verificare curatare igienizare aer conditionat
  • Incarcare freon aparate aer conditionat

Service instalatii frigorifice

  • Vitrine frigorifice
  • Mobilier comercial
  • Ventilatoare si climatizare
  • Camere frigorifice
  • Montaj instalatii frigorifice
  • Service si revizii periodice

Galerie foto