Service Reparatii Aer-Conditionat Alba Iulia

MATY SERV SRL

Service Reparatii Aer-Conditionat Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MATY SERV SRL - Service Reparatii Alba Iulia.


Descriere Service Reparatii Aer-Conditionat Alba Iulia

MATY SERV SRL
Service - Montaj - Igienizare Aer Conditionat | Sisteme Ventilatie Alba Iulia
0741.221.331

 reparatii aer conditionat alba iuliaMATY SERV SRL va sta la dispozitie pentru lucrari de montaj aer conditionat in judetul Alba si in imprejurimi, inspectii periodice, intretinere, igienizari si reparatii pentru instalatiile de aer conditionat.

  Echipa noastra este specializata in montajul si igienizarea  aparatelor de aer conditionat este formata din tehnicieni cu experienta in domeniul sistemelor de climatizare, dumneavoastra beneficiind de solutii complete.

  Indiferent care este situatia cu care te confrunti in domeniul instalatiilor cu aer conditionat, iti stam cu placere la dispozitie pentru solicitari pe raza orasului Alba Iulia si in imprejurimi.

reparatii aer conditionat alba iulia

  reparatii aer conditionat alba iuliaAparatele de aer conditionat realizeaza racirea sau incalzirea aerului, utilizand freoni. Exista mai multe tipuri de agent frigorific, in ultimul timp folosindu-se preponderent freonul ecologic (R407). Sunt prevazute cu filtre ce asigura, intr-o anumita masura, purificarea aerului. Aceste filtre sunt usor de demontat si trebuie curatate periodic, pentru ca aparatul sa functioneze optim.

  Aparatele uzuale sunt formate dintr-o unitate de exterior si una sau mai multe unitati de interior. Unitatea interioara poate fi montata pe perete, pe tavan sau vertical, pe podea (modelul convertibil), incastrata in tavanul fals (caseta), sau poate arata ca un dulap (cabinet). Mult mai rar, se folosesc aparatele de fereastra sau cele portabile.  La imobilele de mari dimensiuni o solutie eleganta este cea cu tubulatura ingropata. Vizibile, la nivelul tavanului, sunt doar grilele de refulare sau de aspiratie a aerului. Conditia este sa existe spatiu suficient pentru a adaposti tubulatura.

  O atentie sporita trebuie sa acordati totusi modalitatii de montare a aerului conditionat deoarece daca nu se vor respecta anumite principii si conditii de montaj aer conditionat, este posibil ca aparatul de aer conditionat sa nu ofere randament si chiar sa se defecteze.

montaj sisteme ventilatie alba iulia

sisteme ventilatie alba iuliaUn climat interior optim inseamna aer curat, proaspat, cald sau rece, asigurat in cantitatile necesare prin intermediul unui sistem de ventilatie. 90% din timpul unei zile il petrecem in spatii inchise, deci 90% din aerul respirat este aer inchis. Calitatea aerului ar trebui sa fie o prioritate pentru ca acesta afecteaza sanatatea si influenteaza in proportie covarsitoare rezultatul muncii noastre.

Folosind un sistem complet de ventilatie, aerul din incapere se schimba in mod constant si ne creeaza o senzatie de bine. Aceasta este completata de ideea ca un sistem perfect de ventilatie este eficient din toate punctele de vedere, inclusiv al costurilor.

Sistemele de ventilare prin deplasare sunt utilizate pentru cladiri care sunt caracterizate de degajari excesive de caldura prin convectie (de la oameni si echipament): in sali de concerte, incaperi de birouri, hale industriale de constructie de masini de precizie, industrii de asamblare. In cazul in care, sursa de poluare nu degaja caldura si se afla la o distanta fata de corpuri ce degaja caldura si formeaza jeturi convective, sau daca fluxurile create nu au putere suficienta, zona de lucru este foarte poluata.

Principalul avantaj al sistemului de ventilare prin deplasare este ca la un debit de aer constant, la un debit a emisiilor de poluanti constant si a altor conditii egale, calitatea aerului in zona de deservire va fi mai buna in cazul utilizarii ventilarii prin deplasare, in comparatie cu ventilarea traditionala prin amestec.

 Contactati-ne chiar astazi pentru orice problema legata de sistemul dumneavoastra de climatizare sau pentru achizitionarea unui apart nou de aer conditionat.

Produse si Servicii

Service aer conditionatreparatii aer conditionat alba iulia

  • Montaj aer conditionat
  • Intretinere aer conditionat
  • Verificare curatare igienizare aer conditionat
  • Incarcare freon aparate aer conditionat

Service instalatii frigorifice

  • Vitrine frigorifice
  • Mobilier comercial
  • Ventilatoare si climatizare
  • Camere frigorifice
  • Montaj instalatii frigorifice
  • Service si revizii periodice

Galerie foto